New Profesional Consult 930 x 122

amenințare

Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica și a amenințat cu pistolul doi bărbați

Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica și a amenințat cu pistolul doi bărbați

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat ieri cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Este un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie. Oamenii legii au reținut un tânăr de 23 de ani, din Mioveni.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 05 februarie a.c., tânărul ar fi amenințat cu acte de violență doi bărbați, pe raza orașului Mioveni.

Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica

A folosit un pistol neletal, de tip airsoft, nesupus autorizării. Astfel, a tulburat ordinea și liniștea publică.

Polițiștii au mai stabilit și că în seara zilei de 5 februarie, tânărul și-ar fi agresat bunica. În acest caz, oamenii legii s-au sesizat din oficiu pentru violență în familie.

„După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3