930 x122 grota rece

caine

Miracol pentru copilul de 10 ani sfâșiat de câini! S-a trezit din comă!

Update, 22 februarie, ora 08:12

Băiețelul în vârstă de 10 ani din Botoșani care a fost atacat de mai mulți câini s-a trezit din comă profundă, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Medicii au reușit să-l stabilizeze pe micuț. Starea acestuia s-a îmbunătățit în a doua parte a zilei de luni, 20 februarie.

„Pacientul este în continuare internat în ATI. Dar este detubat, respira singur și este cooperant. Sperăm în continuare la o evoluție favorabilă”, au transmis medicii spitalului din Iaşi, unde a fost transportat copilul, potrivit sursei citate.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Update, 20 februarie, ora 08:12 – Proprietarul câinilor care au sfâșiat un copil a fost reținut

Proprietarul celor trei câini care au atacat un copil din Botoșani a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului, notează Antena 3 CNN.

Duminică, Polițiștii din cadrul Poliției Botoșani au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat în vârstă de 45 de ani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Știrea inițială, 19 februarie, ora 08:03 – Copil mușcat de câini pe stradă! Este în comă!

Un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din municipiul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, citată de ProTV.

În acest moment, copilul este în comă profundă, pronosticul fiind unul rezervat.

Potrivit Poliţiei, copilul avea mai multe răni şi a fost găsit pe marginea străzii.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Strada Săvenilor din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe Strada Săvenilor, ar fi fost atacat de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoşani”, a declarat oficialul IPJ.

Detalii, AICI 

Foto articol: descriptiv/ YouTube

Foto principal: monitorulbt.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3