New Profesional Consult 930 x 122

IJJ Argeș

Misiune pentru viață! Jandarmii argeșeni donează sânge

Timp de două zile, jandarmii argeșeni au participat la o nouă acțiune de donare de sânge.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Activitatea face parte din campania națională ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, organizată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română și se desfășoară în perioada 07-08 octombrie 2021.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

„S-ar putea spune că sângele donat de un singur om înseamnă o picătură într-un ocean însă, atunci când oceanul este aproape secat, acea picătură poate valora enorm. Plecând de la acest principiu, colegii noștri s-au alăturat campaniei și s-au prezentat la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Pitești pentru a dona sânge.

De altfel, în cadrul Jandarmeriei Argeș există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge.

Suntem conștienți de faptul că întotdeauna va fi nevoie de sânge, astfel că vă provocăm și pe dumneavoastră să faceți același lucru. Cine știe, poate veți fi picătura care salvează oceanul?!”, este mesajul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3