New Profesional Consult 930 x 122

adrian miuțescu

Miuţescu, acuzat de 8 infracţiuni. Mai mulţi liberali din Argeş vorbesc despre gravitatea faptelor şi îi solicită demisia

Mai mulţi liberali din PNL Argeş, în frunte cu actualul prefect al judeţului, Radu Perianu, au transmis un comunicat în care i se solicită demisia preşedintelui Adrian Miuţescu, urmare a dosarului penal în care acesta este suspectat de săvârşirea unor infracţiuni.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Comunicat – Liberalii argeșeni solicită demisia lui Adrian Miuțescu: ”Acuzațiile sunt grave”

„În urma apariției în spațiul public a informațiilor transmise oficial de către Direcția Națională Anticorupție, conform cărora actualul președinte al PNL Argeș are calitatea de suspect într-un dosar penal care implică desfășurarea activității în instituții publice, cerem ca Adrian Miuțescu să își semneze demisia de onoare.

Nu în ultimul rând, cerem demisia lui Adrian Miuțescu și pentru inutilitate și pentru prejudiciul de imagine și încredere adus PNL Argeș atâția ani. Adrian Miuțescu a pierdut ocazia să-și dea demisia de onoare pe care o ceream imediat după alegeri, când, din cauza acelorași decizii unilaterale și discreționare, a reușit contraperformanța să poziționeze PNL Argeș pe ultimele locuri la nivel național, în rândul filialelor liberale.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Această demisie se impune cu atât mai mult cu cât Adrian Miuțescu nu-și mai reprezintă electoratul, retrăgându-se între timp din Grupul parlamentar al PNL, partid pe ale cărui liste a fost ales parlamentar.

OPT INFRACŢIUNI

Demisia de onoare a devenit, acum, o demisie imperioasă, pe care o cerem cu toată responsabilitatea. Acuzațiile DNA sunt grave. Opt infracțiuni de folosire a influenței și autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Iar cât timp domnul Adrian Miuțescu refuză să demisioneze din PNL, aceste acuzații reprezintă o pată aruncată nedrept asupra partidului.

Deși există prezumția de nevinovăție până la o pronunțare definitivă a instanței, nu putem ignora faptul că în mass-media s-a scris și s-a vorbit în numeroase rânduri despre numirile cel puțin ciudate pe care conducerea PNL Argeș le-a făcut chiar și în instituții sensibile ale statului. De asemenea, mulți dintre membrii PNL Argeș și ai Organizației PNL Pitești și-au exprimat în numeroase rânduri, public sau în interiorul partidului, nemulțumirea cu privire la modul discreționar în care se făceau aceste numiri, scandaloase pe alocuri.

Noi, în calitate nu doar de membri ai PNL Argeș, ci și de cetățeni, înțelegem că acest comportament nu are nicio legătură cu politica pe care ar trebui să o facă un partid.

În același context în care se aduc grave prejudicii de imagine PNL Argeș, solicităm și demisia președintelui Organizației PNL Pitești, Gelu Tofan, urmărit de către procurorii DNA în același dosar cu Adrian Miuțescu, sub acuzația de folosire a influenței și autorității pentru obținerea de foloase necuvenite. Este de notorietate modul în care Gelu Tofan, prin presiuni, a ajuns viceprimar al Piteștiului, funcție pe care considerăm că nu o mai onorează.

Radu Perianu
Dorin Voicu
Narcis Sofianu
Mihai Coteț
Dragoș Predescu
Popa Gabriel
Ștefan Ion Cosmin
Drăgușin Dumitru
Preda Vasile
Radu Doru
Smeu Constantin
Vasile Filip
Iulian Țecu
Sorin Fîlfănescu
George Năstase
Daniel Ghiță
Marius Găleteanu
Mihai Stoian
George Malacu
Horia Goncearu
Florin Postelnecu”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    He, he, he! Miuțescu era cinstea-ntruchipată până a ieșit din grupul parlamentar PNL! Brusc, a devenit un infractor! Ce cloacă fetidă în tot PNL-ul ăsta!

  • abc spune:

    Ce se mai dau curati si imaculati semnatarii acestui mesaj!… Dar nici macar in acest mesaj nu-si pot ascunde adevarata fata, pentru cei care stiu sa citeasca. Cica „multi dintre lberali si-au exprimat nemultumirea pentru felul discretionar in care se faceau numirile”… Adica, pe intelesul tuturor, ar fi vrut liberalii ca numirile in functii sa se faca prin consultarea mai larga in partid, de parca functiile alea s-ar cuveni de drept doar liberalilor. Nu, ba, ipocritilor, functiile se cuvin doar oamenilor competenti, din orice patura a societatii, in urma unui concurs cinstit si corect, fara amestecul politicului. Nici macar semnatarii astia nu pot sa-si ascunda mentalitatea care-i face sa se creada stapani ai ciolanului…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90