Donaris 930 x 122

decedată

MOARTE CUMPLITĂ ÎN ARGEȘ. INTERVENȚIE DRAMATICĂ

Moarte cumplită în Argeș. Intervenție dramatică. Ieri, în jurul orei 16, autoritățile anunțau un grav incident montan în masivul Piatra Craiului. Amănunte, AICI.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

O tânără de 28 de ani, din județul Brașov, căzuse într-o prăpastie de 50 de metri. Salvatorii, ajunși după aproximativ 5 ore la locul accidentului, au constatat decesul.

Salvamont Argeș precizează că, în jurul orei 2:45, ”victima, de 28 de ani, a fost predată Poliției și IML-ului (n.r. – Institutul de Medicină Legală).

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

A fost una dintre cele mai grele acțiuni din ultima vreme, la care au participat 18 salvatori montani angajați și voluntari din formațiile Câmpulung, Curtea de Argeș și Pitești, împreună cu 3 jandarmi.

Evacuarea prin Padina Lăncii, pentru cei care cunosc zona, a trebuit făcută cu extrem de mare atenție, întrucât sunt vreo 300 de metri pe verticală, cu roci instabile, după care a urmat evacuarea pe grohotiș…”

Pe de altă parte, Poliția Argeș transmite că tânăra, Diana P., era pe munte împreună cu patru prieteni. ”Erau echipați, dar se aflau pe un traseu care nu era marcat. În jurul orei 5, echipajele au reușit să aducă trupul la baza muntelui. Intervenția a fost dificilă.”, ne precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90