EcoMoto 930×122

accident grav

Moment înfiorător filmat! Copil de 2 ani, mort în brațele mamei sale. Nu aveau scaun special!

Moment înfiorător filmat! Copil de 2 ani, mort în brațele mamei sale. Nu aveau scaun special!

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

Update ora 15.28

Au apărut primele imagini video cu accidentul înfiorător în care copilul de nici doi ani și-a pierdut viața în brațele mamei sale.

Citiți și: Se schimbă limita de alcoolemie pentru șoferi!

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum mașina vine cu o viteză foarte mare, izbește puternic capul de pod, iar impactul a fost atât de violent încât părți ale mașinii s-au desprins și au aterizat în curtea de peste drum.

Filmarea poate fi vizualizată pe site-ul stirileprotv.ro, AICI. 

Reamintim faptul că micuțul nu se afla în scaun auto pentru copii, ci în brațele mamei sale, pe bancheta din spate a mașinii.

Copilul a murit pe loc.

Știre inițială ora 09.04: Copil de 2 ani, mort în brațele mamei sale, în mașină. Șoferul, beat și fără permis

Tragedie fără margini!

Un copil de nici doi ani și-a dat ultima suflare în brațele mamei sale, în urma unui grav accident.

Mașina, condusă de un șofer băut și cu permisul suspendat, a intrat într-un cap de pod, aducându-i moartea copilului aflat în brațele mamei sale, pe bancheta din spate.

În accident, au mai fost răniţi conducătorul auto şi alţi doi pasageri.

,,La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Aninoasa, ar fi condus un autoturism, pe DJ 717, în localitatea Viforâta, moment în care ar fi intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobilului și, ulterior, s-ar fi răsturnat pe carosabil.

Copil de 2 ani, mort în brațele mamei sale, în mașină. Șoferul, beat și fără permis

În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui minor de un an și 9 luni, care ar fi fost transportat pe bancheta din spate și ar fi fost ținut în brațe de mama acestuia, dar și rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 28.06-26.08.2023.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, precizează IPJ Dâmbovița, citat de Antena3 CNN.

Sursă foto: stirileprotv.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90