New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Momente emoționante, astăzi, la ISU Argeș

Momente emoționante, astăzi, la ISU Argeș

Citiți și: Măsuri fără precedent! Nu s-a mai văzut așa ceva până acum!

38 de noi cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au depus astăzi jurământul militar față de țară.

Subofițerii și soldații profesioniști au fost încadrați din sursă externă, după promovarea concursurilor desfășurate la finalul anului trecut, iar în continuare se vor pregăti pentru a-și desfășura activitățile în funcțiile pe care le-au ocupat în familia ISU Argeș.

Citiți și: Anunț de ultim moment de la ISJ. Ce s-a întâmplat la BAC, după contestații

„Depunerea jurământului militar este un moment plin de încărcătură emoțională deosebită în cariera unui militar.

Discursul inspectorului șef a trezit sentimentul de mândrie atât pentru cadrele militare, cât și pentru apropiații lor, dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi de către noii noști colegi față de semeni, pentru care va trebui să facă tot ce este posibil pentru salvarea de vieți și bunuri.

Noi le urăm bun venit în rândul salvatorilor argeșeni și le dorim succes în pregătire și în misiunile pe care le vor avea”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3