EcoMoto 930×122

bacalaureat

MOMENTE GRELE. 10.000 DE ARGEŞENI VIZAŢI

Momente grele. 10.000 de argeşeni vizaţi. În această lună încep înscrierile pentru cele mai importante două examene din anul în curs.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Este vorba despre examenul de Bacalaureat şi de Evaluarea Naţională. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean Argeş, în seria curentă sunt 4.721 de elevi care ar putea susţine examenul de Bacalaureat şi 5.290 de elevi de clasa a VIII-a care susţin Evaluarea Naţională urmată de admiterea în liceu.

Înscrierile pentru Bacalaureat încep pe 22 mai, iar primele probe sunt programate pentru 6 iunie. Rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie. La Evaluarea Naţională, înscrierile încep pe 7 iunie, prima probă este pe 9 iunie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 30 iunie.

Citiți și: La un pas de dramă! Autocar plin cu zeci de elevi, înghițit de flăcări!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90