Donaris 930 x 122

psd

Momente speciale la Rociu

Comunicat de presă

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Momente speciale la Rociu

A fost o zi plină azi la Rociu, acolo unde a fost sărbătorită Ziua Comunei, transmite PSD Argeș.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Manifestările atent pregătite de către primarul Victor Mihai Bălășoiu și echipa sa s-au desfășurat în incinta Târgului Săptămânal și au inclus, pe lângă momente artistice pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, și acordarea unor diplome de fidelitate pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi pentru tinerii din localitate care au devenit majori.

Momente speciale la Rociu

„Gospodarii din Rociu, dar nu numai, au fost prezenți în număr mare la toate aceste evenimente reușite pregătite de către administrația comunei Rociu.

În mijlocul acestora s-a aflat, ca de fiecare dată, și o echipă a PSD Argeș condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Din echipa PSD au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu, primarii Ion Dumitru – Albota, Nicolae Pană – Coșești, Cornel Petrică – Rătești, Florin Dumitru – Teiu, Constantin Alexandru – Negrași, Ion Gârleanu- Bogați, Iulian Miu – Ungheni, viceprimarul Dani Stancu – Costești, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Marius Pârvu, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner, Cristi Funie și Ghiorghe Vătășescu.”, transmite PSD Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3