930 x122 grota rece

7 martie

STRIPTEASE MASCULIN PENTRU PITEȘTENCE – SHOW TABOO BOYS ÎN TREND STUDIO

Cu ocazia Zilei Femeii, Trend Studio din Pitești le pregăteşte doamnelor şi domnişoarelor o petrecere de zile mari pentru sâmbătă, 7 martie.

Citiți și: A FOST NOAPTE INCENDIARĂ ÎN TREND STUDIO

Piesa de rezistență a evenimentului va fi numărul de striptease masculin pe care îl va oferi cunoscuta trupă Taboo Boys. Show-ul va începe la ora 23. Important! Accesul domnilor în sală nu va fi restricționat.

În aceeași seară, de la ora 21, Trend Studio, situat pe strada Rahovei din Pitești, va găzdui o prezentare de modă a unui apreciat designer. Va fi prezentată o excepțională colecţie vestimentară de primăvară-vară.

Citiți și: TREND STUDIO, PENTRU TINE ŞI PRIETENII TĂI

Meniul va fi şi el unul special, la doar 43 de lei și valabil atât pe 7, cât și pe 8 martie: tartă cu spumă de somon, muşchiuleţ de porc umplut cu seminţe de floarea soarelui, cartofi duchesse, salată primavera şi profiterol.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0767.915.886, cu plata unui avans. (Foto: Facebook Trend Studio Piteşti)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90