NOR CURIER 930X122

caritabil

VINO CU NOI PE 22! EVENIMENT CARITABIL ÎN TREND STUDIO PENTRU LIA

Duminică, 22 martie, de la ora 16, clubul Trend Studio din Piteşti organizează un eveniment caritabil pentru Lia Maria Manuela Spiridon, studenta diagnosticată cu leucemie.

Citiți și: SĂ-L AJUTĂM PE DAVID!

Va cânta Cristina Vasiu, una dintre finalistele fazei naționale a concursului Eurovision din acest an, vor mixa DJ Pascal și MC SO (Sorina Ioniță) şi vor fi organizate şi licitaţii. Toate acestea pentru a ajuta la strângerea sumei de bani de care piteșteanca, în vârstă de 19 ani, are nevoie pentru transplantul de măduvă.

De asemenea, în Trend Studio, situat pe strada Rahovei din Pitești, a fost amplasată o urnă mobilă în care puteţi dona.

Citiți și: „ARIPI PENTRU ȘTEFAN” – ÎN PITEȘTI, LA TEATRU

„În timp ce genți cu sute de mii de euro cash umblă prin birourile parlamentarilor sau în timp ce tu îți faci planuri pentru weekend sau îți bei cafeaua liniștit sau te gândești ce lucru inutil să-ți mai cumperi sau pe ce prostii să mai cheltui banii, ea, Lia Spiridon, își dorește un singur lucru: SĂ TRĂIASCĂ!

Un oraș cu 200.000 de locuitori nu va fi în stare să strângă 200.000 de euro?

Dragi piteșteni, haideți să ne unim pentru acest scop nobil! Haideți s-o ajutăm pe Lia să fie ca oricare dintre noi, un om sănătos! Haideți să donăm pentru ea!

Nu uitați, duminică, 22 martie, de la ora 16, vă așteptăm în Trend Studio în număr cât mai mare la evenimentul caritabil inițiat de noi! Veți avea ocazia să donați pentru ea și să ascultați mesajul de mulțumire trimis de Lia pentru voi, cei care veți avea plăcerea s-o ajutați. Vă mulțumim tuturor anticipat!”, acesta este mesajul organizatorilor.

Detalii suplimentare despre cazul Liei Maria Manuela Spiridon puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/studenta-diagnosticata-cu-leucemie-o-invingatoare-voi-lupta-pana-la-capat/.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90