EcoMoto 930×122

caritabil

ȘANSĂ LA VIAȚĂ PENTRU EDI! SPECTACOL UMANITAR ÎN MIOVENI

Oraşul Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, va organiza vineri, 22 aprilie, de la ora 18, un spectacol caritabil pentru Eduard Gabriel Vîlcu, copilul în vârstă de 3 ani și 6 luni din comuna argeșeană Moșoaia care a fost diagnosticat cu tumoră pe creier.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Vor evolua Cristina Dobre, Gabriela Argeşeanu, Crinu Spătaru, Daniela Bărbuceanu, Creola Stanciu, Izabel Cristescu, Mara Bratu, Andrei Barbu și trupa de dans Sweet Angels.

Spectacolul se va desfășura la Centrul Cultural Mioveni, iar în sală va fi amplasată şi o urnă, în care vor putea fi făcute donații pentru micuţul Eduard. Intrarea pentru public este liberă.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Amintim că ePitești a scris în premieră despre cazul acestui băiețel. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/cumplit-diagnostic-un-copil-are-nevoie-de-ajutor/. Toți cei care vă veți decide să donați bani pentru o cauză atât de nobilă o veți putea face în cele două conturi bancare deschise la BRD, ambele pe numele VÂLCU NICOLAE MARIAN, tatăl micuțului: RO25BRDE030SV60818360300 – EURO și RO21BRDE030SV67330050300 – LEI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3