New Profesional Consult 930 x 122

alexandru lucian diaconu

EVENIMENT CARITABIL LA TEATRUL „DAVILA”: ,,ÎMPREUNĂ PENTRU ALEX”

Eveniment caritabil la Teatrul „Davila”: ,,Împreună pentru Alex” (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: SĂ-L AJUTĂM PE DAVID!

Clubul ,,Dance Team” din Piteşti, cu sprijinul Teatrului ,,Alexandru Davila” (foto), va organiza un spectacol caritabil de muzică şi dans în sprijinul lui Alex, un adolescent din Câmpulung Muscel care are nevoie de ajutor. La 15 ani, Alexandru a fost diagnosticat de medici cu leucemie acută limfoblastică cu celula T.

Își vor da concursul Cristi Lincan, Andrada Ionela Dincă, Luana Toader, Alexia Matei, Andra Angelescu și Maia Cîrstea Onel.

Citiți și: VIAȚĂ PENTRU ANCA! SPECTACOL UMANITAR AZI ÎN PITEȘTI

Acţiunea se va desfăşura duminică, 8 iulie 2018, de la ora 18, în sala mare a Teatrului ,,Alexandru Davila”, intrarea pentru public fiind liberă. Spectatorii vor putea dona bani, fondurile astfel strânse urmând să ajungă la familia adolescentului pentru tratament.

De asemenea, îi puteţi oferi și dumneavoastră o şansă la viaţă lui Alex donând pentru Alexandru Lucian Diaconu în contul bancar RO03BRDE030SV83707890300, cont deschis la BRD.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3