930×122 CAPRA 5

caritabil

BRAVO! ZUMBA FITNESS ÎN PITEȘTI PENTRU O FAMILIE SĂRACĂ

În Sala Media a Colegiului Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești s-a desfăşurat evenimentul caritabil ,,Fulgi de speranţă’’.

Citiți și: SĂ-L AJUTĂM PE DAVID!

Acesta a avut loc în organizarea instructorului licenţiat în Zumba Fitness Roxana Copaci, cu participarea și a altor instructori. Scopul l-a reprezentat strângerea de bani pentru o familie nevoiaşă din Piteşti. Familia o are în îngrijire pe Ana-Maria, o fetiţă de 10 ani cu foarte bune rezultate la învățătură. Venitul lunar al familiei este de doar 500 de lei, bani care provin din pensia bunicului. În plus, tatăl muncește cu ziua.

,,Am reuşit să strângem aproximativ 23 de milioane de lei vechi. Cu o parte am cumpărat cele necesare, iar cealaltă i-am dat-o familiei. La finalul evenimentului le-am împărțit membrilor familiei atât produsele, cât şi banii care s-au mai strâns efectiv în ziua acţiunii caritabile. Ne-am bucurat să îi vedem zâmbind!’’, spune Roxana Copaci pentru ePitești. (Foto: Facebook Roxana Copaci)

Citiți și: „ARIPI PENTRU ȘTEFAN” – ÎN PITEȘTI, LA TEATRU

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90