EcoMoto 930×122

eveniment

ZUMBA FITNESS ÎN PITEȘTI PENTRU SINISTRAȚII DIN NEPAL

Argeșeanul Alex Găvan, alpinistul de top al României, a supraviețuit avalanșei care a urmat marelui cutremur din Nepal din luna aprilie și a participat apoi la operațiunile de salvare. Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/doi-alpinisti-argeseni-infernul-uriasei-avalanse-de-azi-de-pe-everest/.

Citiți și: Pitești. Eveniment neplăcut în Lunca Argeșului! Medicii, intervenție de urgență

După cum, probabil, știți, impresionat de drama poporului nepalez, cumplit lovit de cutremur (numeroase familii au rămas fără locuințe și trăiesc, practic, sub cerul liber), Găvan a iniţiat campania ,,Bucurie pentru Nepal’’.

Campaniei i se alătură și Piteștiul. Astfel, pe 17 iulie, de la ora 19, în sala de sport a Universităţii din Piteşti se va desfăşura în acest sens un eveniment caritabil de zumba fitness. Protagoniști vor fi piteşteanca Alexandra Tomulescu, instructor licenţiat de Zumba®, şi Ionuţ Iordache, invitatul ei special din Călăraşi.

Citiți și: Întâlnire cu roboții viitorului, în acest weekend, la Pitești

Donaţia de participare este de 25 de lei de persoană, iar toţi banii strânşi vor ajunge la locuitori ai Nepalului.

Mai multe despre Alexandra Tomulescu, aici: http://epitesti.ro/monden/alexandra-tomulescu-sefa-de-promotie/. (Foto: Facebook Alexandra Tomulescu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3