EcoMoto 930×122

alexandra tomulescu

NOU ÎN PITEȘTI! ZUMBA® TONING CU ALEXANDRA TOMULESCU

Energică, ambiţioasă şi inovativă! Sunt cuvintele care o definesc pe Alexandra Tomulescu, studenta de la Universitatea Pitești care este instructor licenţiat de zumba®. Alexandra ne anunță că, în premieră pentru orașul nostru, în curând va aduce în Pitești un program de fitness numit Zumba® Toning.

Citiți și: Noi spații reacreative în parcuri din Pitești

,,În timp ce Zumba® Fitness se bazează mai mult pe dans, Zumba® Toning este 70% tonifiere şi 30% cardio. Este un program care poate fi uşor urmat de către toate tipurile de femei. Practic te introduce într-o altă sferă a fitness-ului.

Programul va fi lansat în premieră în Piteşti în această lună. Mă aştept ca oamenii să îl îndrăgească imediat, mai ales când vor constata că rezultatele sunt mult mai rapide decât în cadrul unui antrenament de cardio. Nu vom renunţa, însă, la partea distractivă, caracteristica programului de Zumba® Fitness.

Citiți și: PITEȘTI: SPECTACOL CARITABIL

Vom învăţa să utilizăm ganterele Toning Sticks, gantere care joacă un rol dublu: sunt greutăţi, dar şi instrumente… muzicale. Poate că sună puţin ciudat, dar ganterele respective scot sunete asemănătoare cu cele ale instrumentului maraca. Acestea acompaniază cu succes melodiile pe care le ascultăm în timpul antrenamentului.’’, precizează Alexandra Tomulescu pentru ePitești.

Potrivit Alexandrei, programul îmbunătățește tonifierea, definirea și forța musculară, echilibrul și postura, influențează funcțiile metabolice, modifică procentul de masă musculară/grăsimi şi îmbunătățește funcțiile neuromusculare.

Despre Alexandra Tomulescu puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/dieta-fitness/studenta-la-universitatea-pitesti-instructor-de-zumba/. (Foto: Facebook Alexandra Tomulescu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3