930 x122 grota rece

fitness

HULIGANII ÎȘI FAC DE CAP! APARATE DE FITNESS DIN MIOVENI, VANDALIZATE!

Nu doar Piteștiul are probleme cu vandalizarea mobilierului urban de pe domeniul public. Și în Mioveni huliganii își fac de cap. Nu la periferia orașului, ci chiar în buricul târgului, în apropierea Primăriei.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Cea mai recentă „victimă” a golanilor este Parcul Tineretului, acolo unde aparatele de fitness în aer liber au fost vandalizate. Și tot ca în Pitești, Poliția Locală Mioveni dă neputincioasă din umeri.

“Oraşul Mioveni are mult de suferit la capitolul mobilier stradal din cauza unor oameni certaţi cu legea, care, în loc să păstreze bunurile localităţii intacte pentru o folosinţă îndelungată, distrug tot ce le stă în cale. Am dispus şi am întocmit o comisie din partea aparatului de specialitate, care identifică şi verifică toate parcurile şi locurile de joacă din Mioveni, pentru inventarierea celor distruse şi vandalizate. Tot ce se strică trebuie înlocuit, iar cei care distrug nu ştiu că mobilierul stradal este achiziţionat din banii cetăţenilor! Încercăm, pe cât posibil, să asigurăm pază peste tot în oraş, astfel încât pierderile să fie cât mai mici.”, declară primarul Mioveniului, Ion Georgescu. (Sursă și foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3