SMART KIDS 930X122

roxana copaci

ROXANA COPACI, SECRETUL UNEI SILUETE PERFECTE (GALERIE FOTO)

Recent v-am făcut cunoştinţă cu Roxana Copaci, instructor licenţiat de zumba fitness, studentă la Facultatea de Drept și Știinte Administrative a Universității Pitești. Astăzi Roxana, care, vă amintim, are 22 de ani, ne dezvăluie secretele unei siluete impecabile. Cum reușește să arate atât de bine din punct de vedere fizic?

Citiți și: PITEȘTI: SPECTACOL CARITABIL

,,Secretul unei siluete fără probleme? Mesele dese, care nu conțin cantități considerabile de alimente! Obişnuiesc să mănânc la fiecare trei ore cantități mici de mâncare și nu ratez niciodată gustările. O zi obișnuită din viața mea include patru mese și trei gustări. Recomand sucurile naturale, salatele, fructele, peștele, carnea de pui și carnea de vită.

Nu am avut niciodată probleme cu greutatea și încă am momente în care mă bucur de absolut toate mâncărurile interzise.’’, afirmă Roxana Copaci pentru ePiteşti. (Foto: Facebook Roxana Copaci)

Citiți și: SPORT ŞI DIETĂ PENTRU O SILUETĂ PERFECTĂ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA