EcoMoto 930×122

North Luxury Fitness

SPORT ŞI DIETĂ PENTRU O SILUETĂ PERFECTĂ

Dacă vă doriți un corp de invidiat, aveți nevoie de un medic nutriţionist care să vă pregătească un regim special, dar şi de un club de fitness unde să vă lucraţi grupele de muşchi.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Recomandarea noastră este North Luxury Fitness. Frumos amenajat, decorat într-o notă modernă şi cu mult bun gust, clubul North Luxury Fitness reprezintă un exemplu de excelență în domeniu.

Aici aveţi posibilitatea să faceți sport cu antrenori profesioniști, dar şi să vă relaxați la saună ori piscină.

Citiți și: Pitești. Un senior a găsit locul perfect pentru bustul lui Dobrin

Clubul îl găsiți în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19.

Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3