SPALATORIE MURAY  930×122

kilograme

ABDOMEN_PLAT

VREI SĂ AI SILUETA MULT VISATĂ? SCHIMBĂ-ȚI ATITUDINEA!

Am stat mult timp şi m-am gândit de ce unii reuşesc ușor ceea ce îşi propun, iar alţii se chinuiesc să îşi atingă un obiectiv pe care şi l-au propus acum 5 sau 10 ani. Mai ales că aici intră foarte bine tot ce ţine de mâncat sănătos, slăbit şi sport. Mi-am dat seama că în primul rând totul ţine de atitudinea pe care o ai şi de felul în care tu abordezi ceea ce ţi-ai propus. Ţi-ai propus, de exemplu, să slăbeşti  5 kg, obiectiv pe care îl ai, poate, de multă vreme. Ce te împiedică, totuşi, să ajungi la rezultatele dorite, ce nu faci bine? Hai să vedem!

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

1. În primul rând, ţi-aş spune că nu îţi ştii foarte clar priorităţile. În momentul în care ştii limpede ceea ce vrei de la viaţă şi ştii cu precizie ceea ce îţi doreşti şi unde vrei să ajungi, nimic nu te dă înapoi. Efectiv ai în minte o ordine clară a obiectivelor pe care le ai de atins pe rând şi nimic nu te poate împiedica. Însă atunci când eşti confuză şi ai impresia că nu ştii ce se petrece cu tine, e timpul să reflectezi şi să îţi pui ordine în viaţă. Când e haos, nu poţi avea rezultatele dorite. Fă o listă cu 5 obiective importante şi apoi întreabă-te sincer de ce e important pentru tine să le atingi (de exemplu: de ce e important pentru mine să slăbesc 5 kg?). Trebuie să fii 100% sigură că asta e ceea ce vrei să faci!

2. O altă cauză este că nu ştii să ai răbdare. Să zicem că ai început să mergi la sala și că ai vorbit cu un antrenor sau un nutriţionist care ţi-a dat sfaturi pe care să le urmezi, dar tu nu ai răbdare şi ai vrea să vezi rezultate peste noapte. Asta ştii bine că nu e posibil! Ai răbdare, încearcă, fii serioasă în ceea ce faci şi apoi să zici că într-adevăr nu a funcţionat! Odată început un lucru nu-l abandona după 3-4 zile, pentru ca mai apoi să te plângi că nu a mers!

Citiți și: Budeasa: Sala de sport de la Școala Nr. 1 prinde contur!

3. În al treilea rând, ţi-ai făcut un obicei din a te plânge mai mereu. “E greu!”, “Nu pot!“, “Mi-e teamă!” – iată expresii care, probabil, îți sunt cunoscute. Trebuie să ştii că atitudinea de victimă nu te va ajuta niciodată şi nici nu va scoate ce-i mai bun din tine. Înconjoară-te de oameni care sunt pozitivi, entuziaşti și disciplinaţi şi învaţă de la ei atitudinea potrivită. Oamenii de succes înfruntă cu capul sus greutăţile şi nicidecum nu se plâng. Ce zici, merită să lucrezi la atitudinea ta ca să obţii nu doar silueta dorită, ci şi să reuşeşti tot ce ţi-ai propus de la viaţă? Eu cred că îţi doreşti să ajungi un star! Succes! Pentru mai multe sfaturi de sănătate, frumuseţe şi îngrijire intră pe www.siluetamea.ro!

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

2 comentarii

570 X 90 POSADA 3