EcoMoto 930×122

aparate

APARATE DE FITNESS DEFECTE ÎN ȘTRAND

Distrugerile de pe domeniul public din Piteşti reprezintă o problemă căreia autorităţile nu i-au găsit rezolvare.

Citiți și: Vești fantastice pentru toată lumea!

Vorbim despre parcuri, locuri de joacă, pubele de gunoi, stâlpi de iluminat, bănci sau alte elemente de mobilier urban, vandalizate de huligani care rămân anonimi și care nu sunt niciodată prinși de Poliția Națională și Locală. Pierderile pentru bugetul municipal sunt însemnate. Fiecare element de mobilier deteriorat sau distrus trebuie reparat sau înlocuit, iar costurile sunt semnificative.

Nici aparatele de fitness de pe domeniul public nu arată bine. Aparatele de acest fel din parcul Ştrand, de pildă, sunt, în parte, deteriorate și defecte.

Citiți și: Pitești: Tragedie! Bărbat înecat la Ștrand! Pompier în timpul liber, primul ajutor

Un cititor ne-a reclamat situația. Mai departe, ePitești i-a sesizat problema viceprimarului Cornel Ionică. Acesta ne-a declarat că municipalitatea va remedia defecțiunile şi că va solicita Poliţiei Locale să mărească numărul de patrule, în special în parcul Ştrand, parcul Tineretului, Expo Parc și Trivale.

Cititorul nostru ne-a precizat că reparații la aparatele de fitness deteriorate din Ștrand s-au mai făcut, dar de mântuială. Rămâne de văzut dacă de această dată aparatele vor fi cu adevărat reparate ca la carte. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3