Donaris 930 x 122

bulgaroaica

Pitești. Eveniment neplăcut în Lunca Argeșului! Medicii, intervenție de urgență

Pitești. Unei dansatoare i-a venit rău la Festivalul din Parcul Lunca Argeșului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În perioada 15-20 iulie 2023 se desfășoară Festivalul Internațional de Folclor „Carpați”, eveniment de tradiție în Argeș.

Au loc spectacole de dansuri folclorice prezentate de ansambluri din șase țări. În ediția de anul acesta vor participa cinci ansambluri din străinătate (Bulgaria, Georgia, Macedonia de Nord, Serbia, Turcia) și șapte ansambluri din România (câte unul din Constanța și Mureș și cinci din Argeș)

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

În această seară, în Parcul Lunca Argeșului, unei dansatoare dintr-un ansamblu din Bulgaria, i-a venit rău pe scenă. Aceasta a avut nevoie de intervenția medicilor de la Salvare.

Cel mai probabil din cauza căldurii sufocante de afară, femeia a acuzat o stare de rău și a fost aproape de leșin. Din fericire medicii au intervenit și aceasta și-a revenit.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    spectacole la peste 40 grade????
    în ce condiții??
    era și primaria în aceste condiții?
    cât de prost trebuie sa fii ca să organizezi spectacole în astfel de condiții?

  • kapakypy spune:

    Intr-u totul de acord cu anonimul de mai sus!
    Spectacole in aer liber la 40 grade !?
    Edilii nostri habar n-au ce se intampla pe teren, stau in birouri si dau indicatii neadecvate fara sa-i intereseze urmarile…..si sunt multe indicatii de acest fel, din pacate!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90