Donaris 930 x 122

eveniment

Întâlnire cu roboții viitorului, în acest weekend, la Pitești

Echipa de robotică a Colegiului Național “Ion C. Brătianu” Pitești, HighFive Robotics organizează sâmbătă, 11 septembrie, între orele 12:30 și 17:00, un eveniment inedit la VIVO! Mall Pitești.

Citiți și: Echipele de robotică de la „Zinca Golescu”, din nou la înălțime!

La eveniment vor fi prezenți membrii echipei, robotul construit de ei, dar și o imprimantă 3D.

Citiți și: Eveniment major din Pitești, anulat în ultim moment! Iată motivul

Avându-l ca Team Leader pe Tiberiu Ionescu (foto), HighFive Robotics a participat recent la First Tech Challenge (FTC) România, cea mai mare competiție de robotică de liceu din țara noastră.

Echipa a câștigat primul loc la Think Award la regională, reușind să se califice și la etapa națională a concursului unde au obținut al doilea loc pentru designul robotului.

Competiția citată se bazează pe dezvoltarea abilităților tehnice, de programare, mecanică, design și imprimare 3D, și, totodată, a aspectelor non-tehnice de finanțare, marketing și comunicare.

Evenimentul de sâmbătă are ca scop recrutarea de noi membrii de clasa a IX-a din toate liceele din Pitești, cei interesați putând purta discuții tehnice pe baza robotului și a imprimantei 3D, cât și a pune orice întrebare membrilor și invitaților din echipa Watt’s UP Câmpulung.

Aceștia se așteaptă la câți mai mulți curioși în week-end.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3