New Profesional Consult 930 x 122

eveniment

Întâlnire cu roboții viitorului, în acest weekend, la Pitești

Echipa de robotică a Colegiului Național “Ion C. Brătianu” Pitești, HighFive Robotics organizează sâmbătă, 11 septembrie, între orele 12:30 și 17:00, un eveniment inedit la VIVO! Mall Pitești.

Citiți și: Echipa de robotică de la „Zinca” merge să cucerească Statele Unite! Mult succes

La eveniment vor fi prezenți membrii echipei, robotul construit de ei, dar și o imprimantă 3D.

Citiți și: Pitești. Eveniment neplăcut în Lunca Argeșului! Medicii, intervenție de urgență

Avându-l ca Team Leader pe Tiberiu Ionescu (foto), HighFive Robotics a participat recent la First Tech Challenge (FTC) România, cea mai mare competiție de robotică de liceu din țara noastră.

Echipa a câștigat primul loc la Think Award la regională, reușind să se califice și la etapa națională a concursului unde au obținut al doilea loc pentru designul robotului.

Competiția citată se bazează pe dezvoltarea abilităților tehnice, de programare, mecanică, design și imprimare 3D, și, totodată, a aspectelor non-tehnice de finanțare, marketing și comunicare.

Evenimentul de sâmbătă are ca scop recrutarea de noi membrii de clasa a IX-a din toate liceele din Pitești, cei interesați putând purta discuții tehnice pe baza robotului și a imprimantei 3D, cât și a pune orice întrebare membrilor și invitaților din echipa Watt’s UP Câmpulung.

Aceștia se așteaptă la câți mai mulți curioși în week-end.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90