EcoMoto 930×122

eveniment

ROXANA COPACI VA FACE ,,VALURI’’

Piteșteanca Roxana Copaci, instructor licențiat de zumba fitness, va participa la un super eveniment de profil, care este organizat în fiecare an. Se intitulează ,,Valuri’’ și va avea loc în perioada 4-7 iunie pe litoralul românesc al Mării Negre, în staţiunea Neptun.

Citiți și: Pitești. Eveniment neplăcut în Lunca Argeșului! Medicii, intervenție de urgență

,,Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai reuşite evenimente de zumba fitness. Vor fi prezenți majoritatea instructorilor din ţară. Fiecare vom pregăti câte două coregrafii şi vom dansa pe echipe pentru cursanţii veniți din toată România. Una dintre coregrafii va fi pe o melodie de-a lui Mulato Cardenas. Evenimentul este unul anual, însă, din păcate, anul trecut nu am putut să mă prezint.’’, ne spune Roxana.

În vârstă de 22 de ani, Roxana Copaci este studentă a Universității Pitești, la Facultatea de Drept și Știinte Administrative. Despre ea puteți citi și aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/roxana-copaci-o-noua-colaborare-cu-mulato-cardenas/.

Citiți și: Întâlnire cu roboții viitorului, în acest weekend, la Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90