EcoMoto 930×122

iluminat festiv

ANUNȚ OFICIAL PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Anunț oficial pentru Târgul de Crăciun. Concerte și artiști celebri, vin fiert, dulciuri de tot felul, produse tradiționale, cadouri speciale, handmade, colinde, jucării care se transformă în amintiri de neprețuit –pe toate le veți găsi la Târgul de Crăciun care va fi organizat în Mioveni începând din 6 decembrie 2018.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

,,Cu siguranță că nu este cel mai mare eveniment din țară, dar vă asigurăm că în Mioveni veți găsi cele mai spectaculoase aranjamente festive, în ultimii ani iluminatul de sărbători devenind o carte de vizită a orașului nostru! Iar anul acesta ghirlandele multicolare, instalațiile luminoase și aranjamentele festive, care vor fi aprinse pe 1 Decembrie, numără peste 2,5 milioane de leduri!

Fie că veniți în cuplu, fie alături de gaşca de prieteni, fie alături de familie, cu copiii sau nepoții, vă garantăm o experiență unică, spectaculoasă, desprinsă parcă din basme, un tărâm al distracției, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari”, transmite Primăria Mioveni.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptaţi să își anunţe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărbătorilor de iarnă sunt rugate să transmită intenţia de participare ca sponsor/partener la Centrul Cultural Mioveni: prin e-mail la centrulculturalmioveni@yahoo.com sau prin fax la 0348/445.856.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3