930 x122 grota rece

delia

ÎNCEP ZILELE ORAȘULUI MIOVENI. PROGRAMUL COMPLET

Încep zilele orașului Mioveni. Programul complet. Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni vă invită în perioada 29 iunie-1 iulie 2018 la Zilele Orașului Mioveni (533 de ani de la prima atestare documentară a localității).

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Organizatorii evenimentului, alături de o serie de sponsori și instituții, care au contribuit material și logistic, au pregătit, printre altele, concerte în fiecare seară.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

De asemenea, vor participa comercianți și meșteri populari veniți din toate colțurile țării, iar grătarele încinse și berea rece nu vor lipsi nici ele.

La eveniment vor fi prezente opt delegații din orașele înfrățite cu Mioveniul, reprezentanți din Italia, Elveția, Bulgaria, Serbia, Rusia și Republica Moldova, alături de invitați din țară și din județul Argeș.

PROGRAMUL COMPLET

VINERI, 29 IUNIE

Ora 9 – Sfânta Liturghie în cinstea Sf. Apostoli Petru și Pavel (Catedrala ortodoxă Sf. „Apostoli Petru și Pavel”)

Ora 16 – Deschiderea oficială a Zilelor Orașului Mioveni – 533 de ani de la prima atestare documentară a localității (Centrul Cultural Mioveni, sala de festivități)

Ora 18:30 – Premierea elevilor și sportivilor din Mioveni cu cele mai bune rezultate la concursurile și competițiile naționale și internaționale

Ora 19 – Ziua Majoratului (Centrul Cultural Mioveni, sala de festivități)

Ora 20 – Concert extraordinar al Filarmonicii Pitești (Centrul Civic).

SÂMBĂTĂ, 30 IUNIE

Ora 18 – Proiect dedicat Centenarului Marii Uniri – Reconstituire istorică a unei bătălii din Primul Război Mondial, dintre armata română și cea austro-ungară (Zona Bemo)

Orele 19-22 – Spectacol de muzică ușoară, cu artiști locali și concerte Speak & Libelula, Nicolle Cherry și Delia – foto (Centrul Civic).

DUMINICĂ, 1 IULIE

Ora 18 – Spectacol de muzică populară, cu artiști locali (Centrul Civic)

Orele 19:30-22 – Concerte de muzică populară, cu Olguța Berbec, Emilia Dorobanțu și Ionuț și Doinița Dolănescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90