SMART KIDS 930X122

mioveni

(VIDEO) FEERIE DE LUMINI ÎN MIOVENI

Feerie de lumini în Mioveni. Se apropie prima ediție a Târgului de Crăciun din Mioveni. Târgul va fi organizat de Primăria orașului în perioada 15 – 30 decembrie 2016, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Vizitatorii vor putea cumpăra de aici produse specifice sezonului rece.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Deschiderea este programată pentru 15 decembrie, iar pe 15, 16, 17 şi 18 decembrie, în fiecare zi de la ora 17:30, vor fi spectacole cu artişti de marcă. Astfel, Lidia Buble, Alina Eremia, Adrian Sână, Matteo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Valentin Poenariu, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde şi-au anunțat prezenţa la Târgul de Crăciun Mioveni 2016. Spectacolele de pe 17 și 18 decembrie vor fi prezentate de Cătălin Măruță.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Nu va lipsi Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici zilnic, în intervalul orar 17 – 21, în căsuța lui de lângă brad, special amenajată și decorată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90