930X122 MAIA

delia

ZILELE ORAȘULUI MIOVENI

Zilele Orașului Mioveni. Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni vă invită în perioada 29 iunie-1 iulie 2018 la Zilele Orașului Mioveni (533 de ani de la prima atestare documentară a localității).

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Organizatorii evenimentului, alături de o serie de sponsori și instituții, care au contribuit material și logistic, au pregătit, printre altele, concerte în fiecare seară.

De asemenea, vor participa comercianți și meșteri populari veniți din toate colțurile țării, iar grătarele încinse și berea rece nu vor lipsi nici ele.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

La eveniment vor fi prezente opt delegații din orașele înfrățite cu Mioveniul (subiectul pe larg, AICI), alături de invitați din țară și din județul Argeș.

Pe 29 iunie, orașul Mioveni își va sărbători patronii spirituali, pe Sfinții Petru și Pavel, prin Sfînta Liturghie în Catedrala Ortodoxă „Sf. Apostoli Petru și Pavel”. În aceeași zi, vor urma deschiderea oficială a Zilelor Orașului Mioveni și un concert excepțional al Filarmonicii Pitești, susținut în aer liber.

Sâmbătă, 30 iunie, pe scena din Centrul Civic vor urca artiștii Speak și Libelula, Nicolle Cherry și Delia.

Seara de duminică, 1 iulie, va fi dedicată muzicii populare. Emilia Dorobanțu, Olguța Berbec, Doinița și Ionuț Dolănescu vor susține recitaluri.

„Vă așteptăm și vă promitem un weekend plin de distracție!”, transmit organizatorii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA