930 x122 grota rece

andreea tudor

ANDREEA TUDOR PROPUNE O ȚINUTĂ SEXY PENTRU CRĂCIUN

De Crăciun femeile își doresc mai mult ca niciodată să arate cu totul și cu totul aparte. Şi pentru că nu puține nu știu ce vestimentație și accesorii să aleagă pentru această perioadă specială a anului, Andreea Tudor ne propune o ţinută WOW pentru zilele de Crăciun.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

,,Timpul e scurt, Crăciunul aproape e aici, parcă deja miroase a sărbătoare. Pungi mari cu multe cumpărături, liste de bifat, portocalele în freshul pe care îl ador, cojile pe care le las intenţionat în fiecare seară pe masă, gândul la cozonacii pe care îi face mama… Apropo, v-aţi gândit deja ce veți purta? Poate o fustă roşie cu volum, cizme peste genunchi, un pulovăr călduros? Toate împreună?’’, scrie Andreea pe blogul său.

Amintim că argeșeanca Andreea Tudor are de mai bine de patru ani un blog de fashion foarte bine realizat. (Foto: blog Miu Miu)

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90