New Profesional Consult 930 x 122

andreea-georgiana iorga

EA AR PUTEA FI ASISTENTA ADRIANEI BAHMUȚEANU! E DIN MIOVENI!

Are 24 de ani, este din Mioveni, iar de la 15 ani lucrează ca fotomodel. ,,Încă de mică am fost atrasă de modă, de design, de frumos. Mi-am dorit să devin model, aşa că am făcut două şcoli de manechine şi fotomodele, pe care le-am terminat cu nota 10. Sunt model de la 15 ani şi am prezentat pentru mai mulţi designeri. Dintre ei, cea mai cunoscută este Sonia Trifan, pentru care am prezentat într-o emisiune difuzată de OTV”, ne spune Andreea-Georgiana Iorga. Recent a dat probă pentru a fi asistentă tv în emisiunea „Necenzurat”, realizată de Adriana Bahmuțeanu pe Antena Stars.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Ai participat la vreun concurs de frumuseţe?

-Nu am participat la concursuri foarte mari, însă am fost Miss fata zilei în ziarul Click şi am apărut pe coperta revistei Curierul.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Lucrezi ca model la o agenţie sau pe cont propriu?

-Lucrez pe cont propriu. Consier că este mai bine aşa. Merg la prezentări pur şi simplu. Nu am făcut din modeling un job, pentru mine este doar o pasiune.

Mai ai şi alte pasiuni?

-Da, îmi place foarte mult dansul arăbesc. Am dansat  în trupa Vacanţa Mică şi am colaborat o perioadă cu Florin Nedelcu, impresarul Andreei Bălan.

Ce poţi să-mi spui despre emisiunea Adrianei Bahmuţeanu? Cum ţi-a venit ideea de a te înscrie la castingul pentru asistente tv?

-După cum spuneam, îmi place foarte mult să dansez. Când am auzit de acest casting, am trimis o poză, iar ei m-au contactat. Mai apoi am fost invitată în emisiune şi a trebuit să le demonstrez că ştiu să dansez. Preselecţia încă nu s-a încheiat, aşa că nu am aflat, deocamdată, dacă am câştigat sau nu.

Care sunt planurile tale?

-Îmi doresc să ajung să-mi pun în practică mult mai bine înclinaţia spre modă şi chiar să-mi deschid un atelier, acolo unde voi avea pe cineva care va face haine pe gustul meu. Multe fete îmi admiră ţinutele şi mă întreabă de unde mă îmbrac. (Foto: Facebook Andreea Iorga)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90