930×122 CAPRA 5

balul bobocilor

EXCLUSIV! MUZICĂ, DANS ȘI FRUMUSEȚE LA BALUL BOBOCILOR DE LA UNIVERSITATEA PITEȘTI

Aseară în Club Hush a avut loc Balul Bobocilor al Universităţii Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

14 fete şi 7 băieţi s-au întrecut pentru a câştiga titlurile de Miss și, respectiv, Mister. Concurenţii au trecut prin probe de „foc”, printre ele numărându-se proba surpriză, proba de aptitudini şi proba de seară. Au fost momente speciale pregătite de competitori: muzică și dansuri, de la popular românesc și țigănești până la charleston și dans contemporan.

Fetele de la Starfix au întreţinut atmosfera, iar invitaţi speciali au fost Liviu Hodor şi Mona. La final, după încheierea show-ului incendiar marca Hodor şi Mona, au fost desemnaţi câştigătorii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Băieți

Mister Boboc: Mădălin Florin Stanciu – Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare, specializarea Electronică Aplicată

Locul 2: Virgilius Ghivici

Locul 3: Adrian Cristian Călinescu

Mister Popularitate: Ionuţ Gheorghe

Fete

Miss Boboc: Laura Elena Niţulescu – Facultatea de Ştiinţe, specializarea Biologie

Locul 2: Timeea Andreea Mureşan

Locul 3: Alexandra Sandu

Miss Popularitate: Alina Chivu.

Despre proaspăt câștigătoarea titlului de Miss Boboc de la Universitatea Pitești publicația noastră a scris încă din luna martie. Pe atunci frumoasa piteșteancă era elevă în ultimul an la Colegiul Național „Zinca Golescu”: http://epitesti.ro/social/cine-n-ar-vrea-un-asa-psiholog-invata-la-zinca-golescu/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90