New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

GOODIE BAG ÎN VALOARE DE 450 RON PENTRU CURSUL DE MAKEUP – MACHIAJ

Îți dorești sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasă de frumos? De aproape 12 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astăzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate.

Citiți și: Un nou start în carieră – Curs acreditat inspector referent resurse umane în Pitești

Cursul de Machiaj se adreseazã atât celor ce doresc să obţină o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes astăzi, dar şi celor care caută în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului vã vor oferi suport şi vã vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vã la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale de top, oferite de partenerii nostril de la: www.topglamorous.ro.

 

Citiți și: Curs de electrician în construcții, în Pitești

Beneficiati de PROMOȚIA VERII: pentru plata INTEGRALĂ la înscriere beneficiați de un Goodie Bag in valoare de 450 RON, ce conține produse cosmetice oferite de partenerii de la topglamorous.ro. Promoția este valabilă doar pentru înscrierile din luna august.

 

În cadrul acestui curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: baza de machiaj, alegerea corectă a produselor ce alcătuiesc baza de machiaj în funcţie de tipul şi necesitatile tenului; diferite tipuri de baze de machiaj, corectarea cearcănelor, petelor şi a altor imperfecţiuni ale tenului; structura feţei (repere, tipuri de fizionomie si morfoligia feţei; corectarea feţei prin machiaj; efectul de luminã şi umbră sau conturarea trăsăturilor) şi multe altele. Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, fiind adresat atât fetelor, cât şi băieților. La finalul acestuia se va obţine diploma acreditatã şi recunoscutã atât în ţarã, cât şi în strãinãtate.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm, AFFECT COSMETICS, detalii pe www.topglamorous.ro. De asemenea, orice înscriere cu plata integrală în luna decembrie intră în tombolă putând fi premiată cu un set profesionist de pensule makeup.

De reţinut!!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în strãinãtate.

 

 

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vã Profesional New Beauty Academy, la urmãtoarele coordonate:

CONTACT: 0784 333 777  /  0784 045 025  /  0740 250  290

Puteţi trimite un email la adresa: [email protected]

Sau puteți merge direct la sediul firmei, situat în Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarketului Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Aplicare Gene

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Frizer

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90