930X122 MAIA

profesional new consult

ULTIMELE LOCURI CURS MAKE-UP BASIC DELUXE ORGANIZAT DE PROFESIONAL NEW CONSULT

Îți dorești sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasã de frumos? De aproape 12 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate.

Citiți și: Pitești. Ultimele locuri! Curs acreditat de stilist protezist unghii cu gel

Cursul de Machiaj se adreseazã atât celor ce doresc sã obţinã o competenţã nouã şi sã activeze într-un domeniu de maxim interes astãzi, dar şi celor care cautã în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului vã vor oferi suport şi vã vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vã la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale de top, oferite de partenerii nostril de la: www.topglamorous.ro.

Beneficiati de PROMOTIA verii: Aveti 5% REDUCERE pentru plata in RATE si 10% REDUCERE pentru plata integrala la inscriere.

Citiți și: Curs acreditat de stilist protezist unghii cu gel, în Pitești

În cadrul acestui curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: baza de machiaj, alegerea corectă a produselor ce alcătuiesc baza de machiaj în funcţie de tipul şi necesitatile tenului; diferite tipuri de baze de machiaj, corectarea cearcănelor, petelor şi a altor imperfecţiuni ale tenului; structura feţei (repere, tipuri de fizionomie si morfoligia feţei; corectarea feţei prin machiaj; efectul de luminã şi umbră sau conturarea trăsăturilor) şi multe altele. Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, fiind adresat atât fetelor, cât şi baietilor, la finalul acestuia se va obţine diploma acreditatã şi recunoscutã atât în ţarã, cât şi în strãinãtate.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm, AFFECT COSMETICS, detalii pe www.topglamorous.ro. De asemenea, orice înscriere cu plata integrală în luna decembrie intră în tombolă putând fi premiată cu un set profesionist de pensule makeup.

De reţinut!!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în strãinãtate.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vã Profesional New Beauty Academy la urmãtoarele coordonate:

CONTACT: 0784.333.777 / 0784.045.025 / 0740.250. 290

sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Sau la sediul firmei situat în Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Aplicare Gene

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Frizer

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3