930×122 POSADA 5

profesional new consult

PROMOȚIA VERII PENTRU CURSUL DE APLICARE GENE (FIR CU FIR, TEHNICILE 2D ȘI 3D)!

Nu rata înscrierea! În curand va demara în Piteşti cursul de Gene False, curs acreditat. Dacã doriţi sã prestaţi aceastã activitate în mod legal, acum aveţi posibilitate participãrii la un curs ce vã oferã o diplomă recunoscutã naţional şi internaţional.

Citiți și: Curs Infirmieră în Pitești! Curs acreditat – diplomă recunoscută!

Înscrie-te în luna AUGUST la cursul de Aplicare Gene, achită integral cursul și beneficiezi de un Goodie Bag – PRODUSE CADOU, în valoare de 250 lei, produse puse la dispoziție de partenerii nostri de la www.topglamorous.ro.

 

Citiți și: Ultimele locuri – Curs acreditat de cosmetică!

 

De ce sã alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru cã doar aici veţi regãsi traineri cu experienţã, condiţii de studiu la standarde înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale. În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţã deosebitã cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare gene realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta sã înţelegeți corect tainele acestei meserii pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

 

 

Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria Beauty! Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare. Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email: [email protected],

telefoane: 0758 490 490, 0784 045 025, 0784 333 777

sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

Curs MakeUp

Curs Stilist Unghii

Curs Frizer

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3