New Profesional Consult 930 x 122

liceul dinu lipatti

MIHAELA CIAUȘESCU VREA SĂ AJUNGĂ ÎN HOLLYWOOD

Mihaela Ciaușescu are 17 ani și învață la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti” din Pitești. Visul ei de ani de zile este să viziteze Statele Unite ale Americii, mai exact Hollywood-ul (capitala cinematografiei mondiale) sau New York-ul. În egală măsură, i-ar plăcea să ajungă în Mexic.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ce pasiuni ai?

– Pentru că sunt și eleva unui liceu de artă, îmi place să cred că pun pasiune în tot ceea ce fac, chiar și în lucrurile de rutină. Prin urmare, sunt pasionată de… viață!

Care sunt planurile tale pentru viitor?

– Consider că sunt la o vârstă destul de fragedă, planuri serioase de viitor nu mi-am făcut încă. Îmi place să trăiesc prezentul, dar sper să am un viitor strălucit.

Ce faci pentru a avea această siluetă de invidiat?

– Sunt de principiu că orice femeie trebuie să se îngrijească pentru a arăta bine. Eu, spre exemplu, fac sport aproape zilnic și am foarte mare grijă la alimentație. Pot spune că am un stil de viață sănătos. Pe lângă toate acestea, vizitez foarte des saloanele de înfrumusețare.

Îţi plac călătoriile? Care sunt destinaţiile tale favorite?

-Îmi plac foarte mult călătoriile, mai ales când am prietenii alături. Îmi doresc să călătoresc peste Ocean, să ajung în New York, Hollywood sau Mexic. Nu pot explica în cuvinte de ce am ales tocmai aceste destinaţii. Știu, însă, că acesta este visul meu încă de când eram copil. (Foto: Facebook Mi Ki)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Nicu Dobocan spune:

    si ea tot la fraieri dinaia frumusei trage,una numai vezi azi cu barbat bine

  • Georgian Florian spune:

    Dna/Dra Catalina Matei, fara suparare dar acest articol este de 2 bani… haideti sa luam toate fetele si toti baietii din licee de arta si sa facem articole cu ei.Ce face aceasta fata special ?
    ” Pentru că sunt și eleva unui liceu de artă, îmi place să cred că pun pasiune în tot ceea ce fac, chiar și în lucrurile de rutină. Prin urmare, sunt pasionată de… viață!” … pe bune ? ? ? Imi dau seama cata pasiune pui cand te speli pe ochi, haideti sa fim seriosi, sa deschidem ochii si sa nu mai promovam toate nonvalorile.Abia incepusem sa ma obisnuiesc cu modelele si dansatoarele pe care le promovati pe site, acum ne bagati pe gat si aceasta fata care, parerea mea, nici nu arata bine.Pacat domnule M.P. Codunas, am citit despre dumneavoastra ca sunteti un redactor foarte bun, nu verificati si dumneavoastra aceste articole ?

  • Alexandra Darie spune:

    Aveti perfecta dreptate domnule Florian . Aceasta eleva nu merita promovata deoarece nu are nimic deosebit fiind la un liceu de arta se putea afirma prin muzica desen….. Este preocupata doar de aspectul fizic care sinceri sa fim nu este unul chiar estetic .

  • Ionescu Diana spune:

    Acest articol mi se pare de-a dreptul jalnic . Daca am ajuns sa facem vedete niste pustoaice de liceu inseamna ca este foarte grav . In acest articol este existenta intrebarea ” Ce faci pentru a avea această siluetă de invidiat? ” , este normal ca la varsta ei sa fie slaba si fara celulita . Dar daca ar fi sa ne punem o intrebare , ce are aceasta fata atat de special, nu iese cu nimic in evidenta fata de pitipoancele pe care le vedem zilnic la noi prin orase . As fi apreciat un articol cu o fata care chiar are ceva de aratat si nu ma refer doar la fizic , aceasta fata ce vrea sa ne arate? cum isi petrece timpul prin cluburi, saloane, ce fel de modele isi pune pe unghii si hainele sumare .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3