NOR CURIER 930X122

cristina

Secretele blondei de la Drept. Păzea, vrea să devină procuror!

Cristina Ghiță este studentă în anul I la Facultatea de Drept a Universității din Pitești. În trecut a terminat Liceul piteștean de Muzică ”Dinu Lipatti”, iar apoi a absolvit Universitatea Națională de Muzică din Capitală.

Citiți și: Pitești/Tragic! O studentă de 20 de ani a murit! Cauza decesului, incredibilă pentru vârsta ei!

Născută în zodia Vărsător, Cristina atrage multe elemente imprevizibile: de la secretara care a sfătuit-o să participe la concursul de frumusețe atunci când s-a înscris la facultate și până la câștigarea titlului de Miss Boboc Universitatea Pitești 2013. Deși reacțiile celorlalți concurenți au fost împărțite când au aflat că ea a câștigat, Cristina nu ia în seamă ranchiuna și invidia unora și a pornit cu dreptul către succes. Nu are timp să asculte vociferările cârcotașilor. Are multe de făcut și, după cum ne-a mărturisit, atitudinea sa este cea care a ajutat-o cel mai mult.

Scena este locul unde se simte cel mai bine și în largul ei. Nici nu e de mirare! Cântă la vioară de la vârsta de 6 ani, iar în urmă cu 2 ani a înființat o trupă alături de sora sa și de alte patru persoane. Spune că nu va renunța niciodată la muzică și că își propune ca pe viitor să predea lecții de canto pentru copii. Și în timpul liber exersează la vioară. În plus, tot în timpul ei liber, învață și citește.

Citiți și: Universitate din Piteşti angajează pe perioadă nedeterminată

Deși „boboc” la Drept, știe perfect încă de pe acum ce carieră va urma în profesie, după absolvirea facultății: vrea să devină procuror. Iar dacă vă imaginați că procurorul, generic vorbind, e musai să aibă o fire mai rece, Cristina Ghiță vă contrazice: nu doar prin muzica ei caldă, ci și prin dragostea pe care o are față de… pisici. (Foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90