NOR CURIER 930X122

cadouri

MOŞ CRĂCIUN DE LA INSPECTORATUL ŞCOLAR ADUCE 4.000 DE CADOURI COPIILOR SĂRACI DIN ARGEŞ

Echipa de inspectori a Inspectoratului Școlar Argeș distribuie zilele acestea peste 4.000 de cadouri, într-o campanie umanitară de amploare.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei umanitare „Împreună să dăruim zâmbete de Crăciun”, cu participarea voluntarilor IȘJ Argeș, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic și asociația „Puterea Zâmbetului”.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

 

Citiți și: Argeș. Cele mai bune și cele mai slabe școli din județ. Lista completă!

 

Cadourile sunt destinate, cu precădere, copiilor din familii defavorizate, din județul Argeș. Conțin alimente neperisabile, articole vestimentare noi/în stare perfectă de curățenie, cărți, produse de igienă personală, cărți.
În urma discuțiilor cu directorii unităților de învățământ din teritoriu, s-a stabilit numărul exact al acestor copii. La sediul IŞJ Argeș s-au strâns aproximativ 4000 de astfel de cadouri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90