SMART KIDS 930X122

comuna suseni

MUNIȚIE NEEXPLODATĂ DIN CELE DOUĂ RĂZBOAIE MONDIALE, DETONATĂ CONTROLAT

Un echipaj pirotehnic cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul distrugerii de muniție neexplodată din Primul și Al Doilea Război Mondial.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Acțiunea a avut loc marți, 20 august 2019, în comuna Suseni și a inclus detonarea a trei proiectile explozive calibrul 76 mm, a unui aruncător de bombă calibrul 82 mm și a cinci grenade de mână defensive și a două grenade ofensive, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

„Pe parcursul misiunii nu au existat probleme. La fața locului a fost prezent și un echipaj de poliție, care a asigurat restricționarea traficului în zonă și siguranța în poligon”, transmite sursa citată. (Sursă foto: ISU Argeș)

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA