New Profesional Consult 930 x 122

politia

N-a scăpat! Un puștan a dat nas în nas cu Poliția

N-a scăpat! Un puștan a dat nas în nas cu Poliția

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În noaptea de 13 spre 14 februarie. polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, acționând cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu viteză excesivă și a celor care efectuează transport public de marfă și persoane și nu respectă normele legale în domeniu.

În cadrul activităților, a fost depistat un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de conducere a fost suspendat pentru 90 de zile, permisul de conducere fiind reținut și eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90