930X122 MAIA

crima

Naș suspect de crimă! Și-ar fi decapitat finul

Update, ora 12.06: Nașul victimei este principalul suspect în cazul crimei șocante din Călărași, potrivit observatornews.ro. Polițiștii au ridicat de la locul crimei o coasă, un topor și o cazma. Deocamdată nu se cunoaște motivul care a stat în spatele oribilei crime.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Știrea inițială, ora 08.04 – Halucinant! Bărbat găsit decapitat în propria curte

O crimă halucinantă a fost descoperită sâmbătă dimineața în comuna Călăraşi, judeţul Botoşani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Potrivit observatornews.ro, descoperirea macabră a fost făcută chiar de către o rudă a bărbatului care a anunțat ulterior poliția.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost găsit decapitat, într-o baltă de sânge, mai scrie sursa citată. Criminalul este deocamdată necunoscut.

Polițiștii au instituit mai multe filtre pentru a-l prinde pe făptaș. De asemenea s-a deschis și dosar penal pentru omor calificat.

Bărbatul locuia singur, era divorțat de soție și era tatăl a doi copii, notează botosaneanul.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă:botosaninews.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3