930 x122 grota rece

trafic

Nervi după Înviere: Coloane uriașe de mașini la intrare în Pitești!

Vrem vacanțe în România, dar n-avem autostrăzi!

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

S-a terminat mini-vacanța de Paști, așa că mulți dintre cei care au petrecut de sărbători în diverse zone ale țării au revenit sau încă sunt în drum spre Argeș și viceversa.

Numai că – eterna poveste: traficul e infernal și se merge bară la bară și pe rute considerate altă dată variante optime de evitare a ambuteiajelor de pe drumuri cu “ștaif” precum DN1 ori DN 7.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

 

Și uite așa sunt valori mari de trafic și pe rute altădată liniștitite precum culoarul Rucăr – Bran (DN 73 fiind recomandat drept rută alternativă pentru DN 1 ), Dealul Negru (vechiul drum Curtea de Argeș – Rm. Vâlcea fiind tot mai accesat), ba chiar Craiova – Pitești (după cum se poate vedea din imaginile unui participant la trafic se merge bară la bară pe drumul spre Pitești, dinspre Slatina, în localitatea Lunca Corbului ).

Concluzia e una singură: fără autostrăzi, ne vom sufoca la propriu în trafic!

Sursă video: Facebook/Elena Iagăr

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Viorica spune:

    Pot să facă și 10 lei litrul de combustibil, românul suferă de grandomanie,tot aglomerate vor fii străzile!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3