Donaris 930 x 122

auto

NERVI LA ÎNMATRICULĂRI ŞI PERMISE!

Nervi la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto! Pentru a evita aglomeraţia de la ghişeele Serviciului Public de Înmatriculări şi Permise Auto Argeş, autorităţile au luat decizia de a institui programarea online, cu ajutorul unei aplicaţii disponibilă pe site-ul Prefecturii Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Veştile sunt însă proaste pentru cei care au urgenţe sau care cred că se vor mişca rapid. Astfel, rezervările pentru înmatriculările definitive sunt epuizate până la data de 20 octombrie, iar cele pentru înmatricularea provizorie a autovehiculelor până la data de 7 septembrie.

Şi mai rău este la preschimbat permise: programările au ajuns până la data de 16 noiembrie! În cazul celor care doresc să se programeze pentru examenul teoretic de obţinere a permisului auto, aceştia trebuie să ştie că rezervările sunt deja făcute până la data de 28 septembrie. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90