930 x122 grota rece

poliția locală pitești

Nesimţirea domneşte la un bloc din Piteşti. Poliţiştii locali au scos la încălzire mascaţii

În general, clădirile care prezintă pericol pentru locatari şi trecători sunt semnalate cu bulină roşie, iar zona de risc este delimitată cu benzi sau copertine de protecţie. La un bloc din cartierul piteştean Războieni există, însă, o altă problemă: „cad” plase cu gunoaie în stradă, în capul oamenilor sau pe maşini.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

La o asemenea scenă au intervenit zilele trecute poliţiştii locali, după ce o fată a aruncat plasa cu gunoi de la balcon, iar aceasta a „aterizat” pe capota unui BMW.

Părinţii puştoaicei au fost amendaţi şi li s-a pus în vedere să fie atenţi la comportamentul fetei, să preîntâmpine pe viitor astfel de situaţii nedorite.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Aceasta este doar o mică piesă dintr-un „puzzle” al nesimţirii care domneşte la blocul G1 din Războieni. În ultimele trei luni, poliţiştii locali au aplicat peste 30 de sancţiuni contravenţionale pentru consum de alcool, mizerie (seminţe sparte în faţa blocului, sticle şi ambalaje aruncate ş.a.m.d.), aruncarea gunoiului de la geam sau fumatul pe scara interioară.

Fiindcă locatarii, mulţi dintre ei, nu par să ţină cont de lege şi de normele de convieţuire socială, Poliţia Locală anunţă că va aplica legea la „sânge” şi nu va tolera asemenea comportamente.

 

 

„Facem încă o dată apel la bun simţ şi responsabilitate. Vom monitoriza în continuare zona, vom aplica legea la sânge şi, dacă este nevoie, vom interveni cu mascaţii”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

Nu doar blocul G1 este vizat de agenţii locali ci, în general, toate zonele cu astfel de probleme, precum şi conducătorii auto care aruncă gunoaie din maşină, aşa cum s-a întâmplat ieri.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Nitu Elena spune:

    da,dar in trivale la bl 57 sc e ap 6 locatar Iov Petrica are hota bagata in coloana de aerisire! in felul acesta locuinta mea s-a transformat in popota!! am facut numeroase sesizari la asociatie la persoana respectiva,la primarie si nimenii nu ia masuri cu acesti vecini! este normal ca aerisirea locuintei,care se face pe coloana,sa fie transformata in cos de bucatarie ? unde sa ma mai adresez? doresc din tot sufletul ca cineva responsabil sa-mi raspunda! multumesc!

  • Mihaela spune:

    Gesturi / comportamente asemănătoare se regăsesc și la blocul A2 din Războieni, unde, anumiți locatari (proprietari sau chiriași) de la etajele superioare (cam de pe la etajul 6 până la la etajul 10 inclusiv) aruncă zaț de cafea direct pe geamul de la bucătărie sau gunoi, cutii diverse peste balustrada balconului de la ghena/tomberonul de gunoi al blocului… Pe băncile de la bloc vin diverse persoane (care nu locuiesc în bl. A2), care consuma băuturi alcoolice, urinează lângă clădirea Punctului Termic sau la vreun copac… sau mănâncă semințe lăsând în urmă foarte multa mizerie…. Dacă le face cineva observație, tot ei ripostează… Politia Comunitară cae ar trebui sa patrulele neîncetat și care e plătită din banii noștri, ce face…? 🤔 Stau și își pierd timpul pe unde pot dormind în mașină sau cine știe ce alte preocupări au… Dar, numai datoria nu și-o fac…!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90