Donaris 930 x 122

nicolae pavelescu

Nicolae Pavelescu: Investițiile în infrastructura rutieră se mișcă bine

Nicolae Pavelescu: Investițiile în infrastructura rutieră se mișcă bine

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Comunicat de presă

Deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinte PSD Argeș, afirmă că investițiile în infrastructura rutieră se mișcă bine în guvernarea PSD.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Dovadă ar fi creșterea de 35% față de 2022 și de 70% față de perioada similară din 2021.

”Inaugurarea primului tronson al autostrăzii de centură a Bucureștilor reprezintă o adevărată expresie a capacității manageriale a echipei ministrului Transporturilor.

Tronsonul respectiv a fost finalizat cu 7 luni mai devreme și a fost dat în funcțiune firesc și fără festivism. Trebuie remarcate investițiile-record în infrastructură în acest an.

Sunt deja 64 miliarde de lei, bani efectiv cheltuiți în 10 luni din 2023!

O altă reușită importantă, de actualitate, este aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru secțiunea montană a Autostrăzii Unirii-A8, respectiv Miercurea Nirajului-Leghin (159 km).

Se deschide astfel cale liberă procedurilor de licitație pentru proiectare și execuție.

Constructorul austriac PORR a început lucrările pe Secțiunea 4 a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești și a demarat șantierul pe primul tunel adevărat în construcție pe o autostradă din România, una dintre cele mai lungi astfel de structuri de pe toată autostrada de la Pitești la Sibiu.”, transmite deputatul PSD Nicolae Pavelescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Clevetici spune:

    I-auzi ce vorbeste fostul sindicalist de la Dacia, cel care pasamite le apara drepturile muncitorilor in fata patronatului.
    De fapt adevaratele greve la Dacia erau greve spontane, cand muncitorii opreau lucrul si ieseau in fata pavilionului, fara sa urmeze vreo indicatie a liderului de sindicat.

    Pe neasteptate in curtea Daciei (proprietate privata, cu paznici la porti, da…) apareau sindicalisti de la Bucuresti din nu-stiu-ce bloc sau federatie sindicala, cu megafoane si cu un lider mai cunoscut.
    Dupa cateva zile de greva si negocieri, liderul sindical bucurestean aparea in fata muncitorilor si le spunea ca greva s-a terminat… chit ca unii mai maraiau sau vociferau.

    Si uite-asa sindicalisti precum Mitrea, Ciorbea si unii mai mici precum Pavelescu
    au intrat in politica si au primit rapid functii in partide, posturi de parlamentari etc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90