New Profesional Consult 930 x 122

nicolae pavelescu

Nicolae Pavelescu: Noul pachet fiscal nu este despre austeritate, ci despre echitate!

Nicolae Pavelescu: Noul pachet fiscal nu este despre austeritate, ci despre echitate!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Pachetul de măsuri fiscal-bugetare pe care premierul Guvernul și-a angajat răspunderea în Parlament era obligatoriu și reprezintă începutul unei ample reforme, a reașezării statului pe baze mai echitabile, spune deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu.

,,România are stringentă nevoie de un astfel de demers responsabil și curajos. Sunt în joc nu doar fonduri europene de zeci de miliarde și dezvoltarea țării, ci însuși temeiul funcționării statului, respectiv necesitatea reechilibrării indicatorilor macroeconomici vitali.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Nicolae Pavelescu: Noul pachet fiscal nu este despre austeritate, ci despre echitate!

Aceasta este chintesența semnificației pachetului de măsuri promovat prin angajarea răspunderii guvernului, asumată fără echivoc de premierul Marcel Ciolacu în fața Parlamentului.

În proiectul de lege nu este nicio măsură despre austeritate.

Totul este despre echitate:

REDUCE CHELTUIELILE statului pentru a se restabili echitatea între stat și cetățeni.

COMBATE EVAZIUNAE FISCALĂ ȘI DETERMINĂ CREȘTEREA COLECTĂRII, pentru a se înlătura inechitatea dintre cei care plătesc corect taxele și cei care se sustrag.

Citește și: Lucrări într-un cartier din Pitești

SUPRAIMPOZITEAZĂ LUXUL, VICIUL ȘI PROFITUL EXCESIV, pentru mai multă echitate socială între cei cu venituri excepționale și ceilalți cetățeni.

RESTRÂNGE ȘI/SAU ELIMINĂ UNELE FACILITĂȚI, pentru a se reveni la echitate între salariați și între toți contribuabilii.”.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90