930×122 CAPRA 5

reguli

Noi reguli pentru școlile de șoferi!

Noi reguli pentru școlile de șoferi!

Citiți și: Noi reguli pentru cei ce stau la bloc!

Printr-un proiect de ordin aflat în dezbatere publică, Ministerul Transporturilor stabilește noi norme privind autorizarea școlilor de conducători auto și a instructorilor auto.

Măsura are drept scop reducerea numărului de accidente rutiere, conform Avocatnet.ro.

Citiți și: Se schimbă regulile la bloc!

Aceste norme sunt legate de atestarea profesorilor de legislație rutieră și a instructorilor de conducere auto, precum și procedura de examinare și formare în domeniul conducerii auto defensive.

Școlile de șoferi vor putea efectua cursul de conducere auto defensivă doar în baza unei anexe la autorizația de școală de conducători auto, eliberată de către Autoritatea Rutieră Română (ARR).

De asemenea, școlile de șoferi vor trebui să aibă un poligon auto (dotat inclusiv cu aspersoare de apa) și cel puțin două autovehicule de aceeași marcă, model și tip, dintre care una dotată cu ABS, iar cealaltă fără ABS, un autoturism cu ambele punți, față și spate, viratoare și un autoturism dotat cu dispozitivul „roți libere”.

Detalii, aici: https://www.avocatnet.ro/articol_62851/Regulile-organizării-cursurilor-de-conducere-defensivă-puse-in-dezbatere-Cheltuielile-de-participare-vor-putea-fi-deduse-din-impozit-curand.html

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90