Donaris 930 x 122

curent

Noi vești proaste privind prețurile la energie!

Noi vești proaste privind prețurile la energie!

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Din cauza scăderii prețurilor la gaze și energie electrică, înregistrată la nivel european, se ia în calcul, din ce în ce mai serios, să se renunțe la plafonarea prețurilor pe plan intern.

O astfel de măsură ar duce, însă, la o creștere a valorii facturilor, intrând în calcul un alt algoritm decât cel utilizat în cazul plafonării.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Astfel, în cazul în care se elimină plafonarea prețurilor la gaze și energie electrică, valoarea facturilor va crește semnificativ.

Eliminarea plafonării este luată în calcul după scăderea prețurilor la gaze și energie electrică, înregistrată la nivel european.

Citește și: Noi vești proaste privind prețurile la energie!

Comisia Europeană a recomandat statelor membre, recent, să oprească această măsură de sprijin până la finele acestui an.

Se are în vedere echilibrarea finanțelor publice și respectarea regulilor fiscale 2024.

Detalii, AICI – Eliminarea plafonării prețurilor la gaze și curent va duce la facturi mai mari pentru români. Câți bani vor plăti românii în plus, dacă se elimină plafonarea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90