930 x122 grota rece

calea bucuresti

NOUA FAŢĂ A ZONEI CALEA BUCUREŞTI PRINDE CONTUR. VEZI GALERIE FOTO!

Lucrările de reabilitare a zonei Calea Bucureşti sunt în plină desfăşurare. Deja se conturează însă noua înfăţişare a cartierului.
Muncitorii au lucrat la foc continuu, au pus pavele pe trotuare, s-au montat dale şi borduri noi, dar au conturat şi o pistă pentru biciclişti.
De asemenea, se lucrează la refacerea parcărilor, în ciuda nemulţumirii unor locatari care se tem că acestea vor genera probleme din cauza pavelelor cu găuri pentru iarbă cu care vor fi acoperite.
Totodată, zgomotul utilajelor este o problemă pentru locatari, iar agitaţia este în continuare mare atât în faţa, cât şi în spatele blocurilor.
Chiar dacă proiectul de regenerare urbană în care este inclusă şi zona Bucureşti a dus şi la nemulţumiri, autorităţile se declară mulţumite de rezultate. Proiectul este realizat cu bani europeni.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90