EcoMoto 930×122

grota rece

Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

Citiți și: Cel mai în vogă restaurant din Pitești angajează! Salariu de peste 1000 €

Piteștiul își mărește colecția de delicii culinare cu o nouă locație strălucitoare: Grota Rece! Este a doua locație a vestitului brand în oraș.

Situat pe strada Teilor nr. 2, lângă Muzeul Județean Argeș, Grota Rece și-a deschis porțile într-o zi semnificativă – pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României, marcând un nou capitol în gastronomia locală.

Citiți și: Restaurantul care a dat lovitura în Pitești! Este „full” de clienți ÎNTOTDEAUNA

Un cadru primitor și eleganță fără egal

Vizitatorii sunt întâmpinați într-un ambient primitor și elegant, care promite o evadare din agitația cotidiană.

Un avantaj major al acestui restaurant este parcare proprie, oferind astfel clienților comoditate și confort.

O călătorie senzorială prin meniul variat

Meniul Grota Rece este o invitație la o călătorie culinară memorabilă.

De la paste cu creveți, până la exoticul chicken tikka cu sos verde, fiecare preparat este o poveste de gust și rafinament.

Pizza de la Grota Rece, aclamată ca fiind „cea mai bună din oraș”, promite o experiență culinară de neuitat, în timp ce salatele oferă opțiuni sănătoase, pline de vitamine și fibre.

Refugiul perfect pentru relaxare și bucurie

Grota Rece devine un refugiu pentru cei care caută un moment de relaxare și bucurie. Fie că doriți să vă delectați cu o cafea perfectă sau să vă destindeți într-o atmosferă caldă și prietenoasă, restaurantul este locul ideal pentru a crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

Un angajament pentru experiențe culinară de neegalat

 

Deschiderea noii locații Grota Rece demonstrează angajamentul restaurantului de a oferi experiențe culinare de excepție. Combinând un ambient plăcut cu servicii de înaltă clasă și un meniu variat, Grota Rece este gata să devină destinația preferată a gurmanzilor din Pitești.

Destinația ideală pentru orice ocazie

Fie că este vorba despre o cină romantică, un prânz de afaceri sau o ieșire relaxantă cu prietenii, Grota Rece de pe strada Teilor nr. 2 promite să transforme fiecare vizită într-o experiență culinară memorabilă.

Vă așteptăm să descoperiți magia gusturilor la Grota Rece, noul punct de referință gastronomic din inima Piteștiului.

Pentru detalii și rezervări, sunați la numărul de telefon: 0758 867 390.

Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90