Donaris 930 x 122

studenti

Noutate privind gratuitatea la transportul în comun

Noutate privind gratuitatea la transportul în comun

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

A fost pus în consultare publică Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea facilităților de transport intern feroviar și cu metroul pentru studenți.

cfr_calatori

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Principalele modificări privind facilitățile studenților la transportul intern feroviar și cu metroul sunt:     – tariful redus crește de la 50% la 90% pentru toți studenții români sau străini care sunt înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ superior acreditate la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, pe tot parcursul anului calendaristic atât timp cât își păstrează calitatea de student.

Noutate privind gratuitatea la transportul în comun

– vârsta până la care studenții beneficiază de facilități crește de la 26, la 30 de ani, cu excepția studenților care au unul sau ambii părinți decedați, precum și studenții proveniți din centrele de plasament sau care au fost în plasament la familia extinsă, substitutivă sau la asistent maternal.

Aceștia beneficiază de gratuitate.

Detalii, AICI.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90